VIDEO OPREMA

U prevelikom izboru proizvođača opreme za video nadzor, najteže je pronaći vrhunsku opremu po povoljnoj cijeni, te s njima kroz dugogodišnju suradnju uspostaviti kvalitetan poslovni odnos. Često se zaboravlja da CCTV sistemi rade 24 sata dnevno kroz cijelu godinu, pa je kvaliteta komponenata i izrade najvažnija kako bi ulaganje u video nadzor imalo smisla.

AXA d.o.o. je nakon mnogih skupih pogrešaka pronašla svog partnera u Taivanskom proizvođaču profesionalne opreme za video nadzor - KOBI. KOBI se ne bavi proizvodnjom bijele tehnike, fotoaparata i potrošačke elektronike, pa usput sklapa ili preprodaje CCTV sisteme, već je specijaliziran za proizvodnju profesionalne opreme za video nadzor.

AXA i KOBI Vam nude veliki izbor opreme za video nadzor uz jedinstvenu opciju garancije od 2 godine u kojoj svu opremu mjenjemo za istu ili bolju.

Kako proizvoda ima zaista mnogo i brzo se mjenjaju novim i boljim modelima, molim Vas da za kompletnu listu opreme kliknete OVDJE ili nas kontaktirajte kako bi zajedno našli najbolje rješenje za Vaše potrebe.

Ili kliknite na grupu proizvoda:

Kamere

video-oprema

Speed dome kamere

video-oprema

IP kamere i video serveri

video-oprema

Objektivi

video-oprema

Kučišta i nosači

video-oprema

DVR digitalni video rekorderi

video-oprema

Multiplexeri i quadovi

video-oprema

Dodatna oprema

video-oprema

CRT Monitori

video-oprema

LCD monitori

video-oprema

Oprema za kabliranje

video-oprema

AXA d.o.o.
Preradovićeva 4
47 000 Karlovac

Tel: 047/ 61 47 77
Fax: 047/ 61 10 91
Gsm: 098/ 20 60 80

E-mail: axa@bandit.hr